Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
HAVREROT GRATENG REN MAT JULIANES KOKEBOK

Kremet grateng med havrerot

Vegetar
Kalrotbiff og Guohpermalli N Martinuzzi

Kålrotbiff og Guohpermálli – rognbollesuppe fra Kåfjord etter sjøsamisk tradisjon

Kjøtt Vegetar
Filopai med rotgronnsaker Ren Mat Julianes Kokebok

Filopai med portvinsbakt purre og rødbete

Vegetar
Suppe med sellerirot og blomkal Ren Mat Julianes Kokebok

Suppe med sellerirot og blomkål

Vegetar Supper
Surkal KRISTIN JORGENSEN

Surkål med sider

Vegetar Tilbehør
Kalform Ren Mat Erik Roed

Kålform

Vegetar
Slattegraut Fra Morgedal Rm37

Slåttegraut frå Morgedal

Vegetar
Rosetter

Krydrede mangoldsrosetter

Vegetar
Skjorost Og Blandsmor Rm37

Skjørost og blandsmør

Vegetar Tilbehør
Suppe Med Sommegronnsaker Urtekraft Og Pannebrod

Suppe med sommergrønnsaker, urtekraft og pannebrød

Vegetar Turmat
Gronn Shaksjuka Og Piknikkbrod

Grønn shakshuka og piknikkbrød

Vegetar
Stekte Sommergronnsaker Med Korn Og Urtesaus

Stekte sommergrønnsaker med korn og urtesaus

Vegetar Turmat
Reddiksalat Med Dill

Reddiksalat med dill

Vegetar Turmat
Ren Mat Enkel Vichyssoise Purreloksuppe

Enkel vichyssoise

Vegetar Supper
Ren Mat Hvit Pizza Med Potet Og Lok

Hvit pizza med potet og løk

Vegetar
Ren Mat Chana Masala

Chana masala

Vegetar
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Sápmi!

Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen og den sirkler. Vinterutgaven av Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og holdes i hevd for å ikke bli borte. I denne utgaven møter vi utmarksbonden som har fjell og fjord som jorde, reindriftssamene med vidda og reinen som livsstil, og vi lærer om hvordan urter og ville vekster kan brukes både som en del av et daglig kosthold og for helsa. Vi ser også nærmere på regjerende fettråd og hvordan folkemedisin har blitt high cuisine.

Kjøp Ren Mat

RM38 FORSIDE