Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Biffsandwich

Biffsandwich

Kjøtt Turmat
Viltgryte

Hjortegryte

Kjøtt Turmat
Viltsuppeee

Viltsuppe

Kjøtt Supper Turmat
Bønnesuppe Med Pesto

Italiensk bønnesuppe

Vegetar Supper Turmat
Lammesuppe

Lammesuppe på tur

Kjøtt Supper Turmat
grønnkål

Grønnkålsuppe

Vegetar Supper Turmat
Havrekjeks

Havrekjeks

Turmat Bake
Muslibrød

Muslibrød

Turmat Bake
Perlebyggsuppe

Perlesuppe

Vegetar Supper Turmat
Tilbake
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Sápmi!

Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen og den sirkler. Vinterutgaven av Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og holdes i hevd for å ikke bli borte. I denne utgaven møter vi utmarksbonden som har fjell og fjord som jorde, reindriftssamene med vidda og reinen som livsstil, og vi lærer om hvordan urter og ville vekster kan brukes både som en del av et daglig kosthold og for helsa. Vi ser også nærmere på regjerende fettråd og hvordan folkemedisin har blitt high cuisine.

Kjøp Ren Mat

RM38 FORSIDE