Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Ren Mat Kyllingpasta

Kyllingpasta med jordskokk, estragon og appelsin

Kjøtt Pasta
Sjospagetti Thenortherncompany

Sjøspagetti med sopp og soyasmør

Vegetar Pasta
Pasta Med Nomato Saus Ren Mat

Pasta med "nomato"-saus

Vegetar Pasta
Cannelloni

Cannelloni med grønt

Vegetar Pasta
Spagetti alla carbonara

Spagetti alla carbonara

Pasta
Bønnepasta

Bønnepasta

Pasta
Kantarellpasta 2017

Kantarellpasta

Vegetar Pasta
Asiatisk Makrell

Makrell på nytt

Fisk og skalldyr Pasta
Sopplasagne

Sopplasagne

Vegetar Pasta
Pasta Nattens Dronning

Pasta Puttanesca

Pasta
Skinke Makaroni Form

Skinke og makaroni

Pasta
Pestopasta

Pestopasta

Vegetar Pasta
Rekepasta

Rekepasta

Fisk og skalldyr Pasta
Nudelsalat

Lunken nudelsalat

Vegetar Pasta
Viltpasta

Viltpasta

Kjøtt Pasta
Lasagne

Tre tips til lasagne

Pasta
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Sápmi!

Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen og den sirkler. Vinterutgaven av Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og holdes i hevd for å ikke bli borte. I denne utgaven møter vi utmarksbonden som har fjell og fjord som jorde, reindriftssamene med vidda og reinen som livsstil, og vi lærer om hvordan urter og ville vekster kan brukes både som en del av et daglig kosthold og for helsa. Vi ser også nærmere på regjerende fettråd og hvordan folkemedisin har blitt high cuisine.

Kjøp Ren Mat

RM38 FORSIDE