Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Kalrotbiff og Guohpermalli N Martinuzzi

Kålrotbiff og Guohpermálli – rognbollesuppe fra Kåfjord etter sjøsamisk tradisjon

Kjøtt Vegetar
Suovas reinhjerte N Martinuzzi

Suovas - lettrøkt reinhjerte

Kjøtt Tilbehør
Margbein N Martinuzzi

Margbein og buljong

Kjøtt Drikke
Bidus N Martinuzzi

Biđus

Kjøtt
Ribbe KRISTIN JORGENSEN

Ribbe med sider

Kjøtt
Reinkjottpizza N Martinuzzi

Reinkjøttpizza

Kjøtt
Kjottrull Rm37

Kjøttrull

Kjøtt Tilbehør
Blodpudding Med Rug Og Rosiner Rm37

Blodpudding med rug og rosiner

Kjøtt
Fersk Sodd Av Lam Rm37

Fersk sodd av lam

Kjøtt Supper
Kjebab Med Harissa

Kjebab med harissa

Kjøtt
Ren Mat Pho Biff Egg

Pho med biff og speilegg

Kjøtt Supper
Ren Mat Kyllingpasta

Kyllingpasta med jordskokk, estragon og appelsin

Kjøtt Pasta
Bokampenspinnekjott1

Bøekampens pinnekjøtt

Kjøtt
Chakhokbili Ren Mat Nadin Martinuzzi

Chakhokbili, georgisk kyllingfrikassé

Kjøtt
Rogan Josh Sau Ren Mat Nadin Martinuzzi

Rogan josh med sau

Kjøtt
190807 Sauegryte 02 Ase Kongsvik

Varmande haustgryte med sau

Kjøtt
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Sápmi!

Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen og den sirkler. Vinterutgaven av Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og holdes i hevd for å ikke bli borte. I denne utgaven møter vi utmarksbonden som har fjell og fjord som jorde, reindriftssamene med vidda og reinen som livsstil, og vi lærer om hvordan urter og ville vekster kan brukes både som en del av et daglig kosthold og for helsa. Vi ser også nærmere på regjerende fettråd og hvordan folkemedisin har blitt high cuisine.

Kjøp Ren Mat

RM38 FORSIDE