Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Ramslokpesto Ren Mat Lotte Shephard

Ramsløkpesto

Grønt Tilbehør
Honningglaserte Gulrotter Ren Mat Nadinmartinuzzi

Honningglaserte gulrøtter med nøttesmør

Vegetar Grønt
Rodbetesalat Ren Mat Nadin Martinuzzi

Georgisk rødbetsalat

Vegetar Grønt
Mettende Smoothie Ren Mat Nr 31 35584 Red

Frokostsmoothie

Grønt Drikke
Quinoasalat Med Epleogsopp

Quinoa med steinsopp og eple

Vegetar Grønt
Kald Bonnesalat

Kald bønnesalat med urter

Vegetar Grønt
Gronnsakskraft

Grønnsakskraft

Supper Grønt
Bonnesalat 25

Salat av grønne bønner

Vegetar Grønt
Pytt I Panne 25

Grønn pytt i panne

Vegetar Grønt
Rødbetsalat utsnitt

Rødbeter og chèvre

Vegetar Grønt
Råkostsalater

Råkostsalater

Grønt Tilbehør
Rødkålsalat

Rødkålsalat

Grønt Tilbehør
Pickles

Sursøte agurker

Grønt Høste og sylte
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Sápmi!

Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen og den sirkler. Vinterutgaven av Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og holdes i hevd for å ikke bli borte. I denne utgaven møter vi utmarksbonden som har fjell og fjord som jorde, reindriftssamene med vidda og reinen som livsstil, og vi lærer om hvordan urter og ville vekster kan brukes både som en del av et daglig kosthold og for helsa. Vi ser også nærmere på regjerende fettråd og hvordan folkemedisin har blitt high cuisine.

Kjøp Ren Mat

RM38 FORSIDE