Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Margbein N Martinuzzi

Margbein og buljong

Kjøtt Drikke
Jon Sailer Bringebaer Unsplash

Lag sider med bær

Drikke
Hylleblomst Unsplash Corina Rainer

Hylleblomstdrikk

Drikke
Mjod Unsplash

Spontangjæret mjød

Drikke
Honning Spritz Drink Ren Mat Nadinmartinuzzi

Honning spritz

Drikke
Smoothie Barnemat

Smoothie for de minste

Drikke Barnemat
Mettende Smoothie Ren Mat Nr 31 35584 Red

Frokostsmoothie

Grønt Drikke
Havredrikk Ren Mat Nr 31 35584 Red

Havredrikk

Drikke
Toddy Paa Nottemelk

Varmende toddy

Turmat Drikke
Noettemelk

Nøttemelk

Drikke
Lag sider selv Ren Mat nr. 29

Spontangjæret sider

Høste og sylte Drikke
Ren Mat 28 Forside

Bær på sprit

Høste og sylte Drikke
Mjodurt Hoy Web

Mjødurt i glass og kopper

Høste og sylte Drikke
Vannkefir Web

Vannkefir

Drikke
Gyllen Melk Web

Gyllen melk

Drikke
Glogg

Hjemmelaget gløgg

Drikke
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Sápmi!

Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen og den sirkler. Vinterutgaven av Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og holdes i hevd for å ikke bli borte. I denne utgaven møter vi utmarksbonden som har fjell og fjord som jorde, reindriftssamene med vidda og reinen som livsstil, og vi lærer om hvordan urter og ville vekster kan brukes både som en del av et daglig kosthold og for helsa. Vi ser også nærmere på regjerende fettråd og hvordan folkemedisin har blitt high cuisine.

Kjøp Ren Mat

RM38 FORSIDE