Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Samisk tynnbrod

Samisk tynnbrød

Turmat Bake
Grapaerer Sveinhaug

Gautes pære- og hasselnøttkake

Bake Dessert og søtt
Artur Rutkowski H2 Cpeq Tzaa Y Unsplash

Alle baker surdeigsbrød

Bake
Bananbrod Ny

Bananbrød

Bake Dessert og søtt
Reste Havrekjeks

Rydde-i-skuffen havrekjeks

Bake
Honningkake Ren Mat Nadinmartinuzzi

Honningkake

Bake
Khachapuri Brod2 Ren Mat Nadin Martinuzzi

Khachapuri-brød

Bake
Hirsemuffins Ren Mat Nadinmartinuzzi

Hirsemuffins med gresskar

Bake Dessert og søtt
Daisyseplekake Mona Tveit Sjoberg

Daisys eplekake

Bake Dessert og søtt
Oyungen Pizza Parma Bodil Gilje Revir

Villbakst med kokos

Turmat Bake
Ren Mat 32 40898 Ukemeny Mandelkake

Mandel- og rababrakake med bringebær

Bake Dessert og søtt
Dscn5746

Glutenfritt havrebrød

Bake
peanottkjeks Ren Mat Nr 31 35584 Red

Peanøttkjeks

Turmat Bake
Brownie Oslo Raw

Rå brownie

Bake Dessert og søtt
Svart Hvit Sjokoladekake Ren Mat

Svart-hvit sjokoladekake

Bake Dessert og søtt
Raw Kake Multer

Rawkake med multer

Bake Dessert og søtt
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Sápmi!

Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen og den sirkler. Vinterutgaven av Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og holdes i hevd for å ikke bli borte. I denne utgaven møter vi utmarksbonden som har fjell og fjord som jorde, reindriftssamene med vidda og reinen som livsstil, og vi lærer om hvordan urter og ville vekster kan brukes både som en del av et daglig kosthold og for helsa. Vi ser også nærmere på regjerende fettråd og hvordan folkemedisin har blitt high cuisine.

Kjøp Ren Mat

RM38 FORSIDE