Abonnement

Som abonnent får du Ren Mat hjem i postkassen, fire utgaver i året. Som ny abonnent er du med i trekning av kokebøker og annet nyttig lesestoff.

PS: Julegavebestillinger hadde frist 14.12 for å rekke frem før jul. Vil du gi bort et årsabonnement til jul, sender vi deg gjerne et digitalt gavekort som du kan skrive ut og overrekke. Frist er 18.12.

Vil du gi bort Ren Mat i gave, skriv mottakers navn, adresse, epost og telefonnummer i "annet"-feltet, og om du ønsker tilsendt digitalt gavekort.


Type abonnement:

Ny adresse? Send oss en epost på info@renmat.no! Ønsker du digital utgave av Ren Mat? Skriv en merknad om dette i kommentarfeltet ved innmelding.

Som bedriftsabonnent mottar du to eksemplarer av Ren Mat per utgivelse.

Vil din bedrift selge Ren Mat? Vi har vår helt egne distribusjonsordning til uavhengige distributører. Gjennom et abonnement med et valgfritt antall magasiner (standard 20 eks. per utgivelse) kan din bedrift tilby Ren Mat for videresalg. Et distribusjonsabonnement koster kr. 980 per år og inkluderer fire utgivelser. Utsalgspris er kr. 98 og etter ti solgte magasiner vil bedriften tjene på salget. Bli distributør ved å velge distribusjonsabonnent i skjemaet til høyre.

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.

Ønsker du å støtte arbeidet vi gjør for mer økologisk mat og en grønnere hverdag kan du bli medlem i Økologisk Norge for samme pris som et abonnement. Bli medlem her. Medlemmer mottar Ren Mat fire ganger i året.

Gaveabonnement

Vil du glede noen med et gaveabonnement på Ren Mat? Vi sender mottager et blad med gavekort. Send en e-post til abonnement@renmat.no med abonnementstype, navn, adresse, telefon og e-post til den som skal motta gaven. Du må også oppgi hvem du er som skal betale, med adresse og gjerne et mobilnummer.

NB! Ønsker du å overrekke gaven personlig må du skrive det i e-posten så vi kan sende blad og gavekort til deg i stedet.


I dette nummeret

Sápmi!

Samisk mat bugner av bærekraft og respekt for naturen og den sirkler. Vinterutgaven av Ren Mat gjør et dypdykk i en matkultur som besitter en taus kunnskap som må synliggjøres og holdes i hevd for å ikke bli borte. I denne utgaven møter vi utmarksbonden som har fjell og fjord som jorde, reindriftssamene med vidda og reinen som livsstil, og vi lærer om hvordan urter og ville vekster kan brukes både som en del av et daglig kosthold og for helsa. Vi ser også nærmere på regjerende fettråd og hvordan folkemedisin har blitt high cuisine.

Kjøp Ren Mat

RM38 FORSIDE