Abonnement

Som abonnent får du Ren Mat hjem i postkassen, fire utgaver i året. Som ny abonnent er du med i trekning av kokebøker og annet nyttig lesestoff.

Som bedriftsabonnent mottar du to eksemplarer av Ren Mat per utgivelse.
Ønsker du å selge Ren Mat, eller dele det ut til for eksempel ansatte, tilbyr vi et distribusjonsabonnement med 20 eksemplarer per utgivelse.

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.

Ønsker du å støtte arbeidet vi gjør for mer økologisk mat og en grønnere hverdag kan du bli medlem i Økologisk Norge for samme pris som et abonnement. Bli medlem her. Medlemmer mottar også Ren Mat fire ganger i året.

Ny adresse? Send oss en epost på info@renmat.no!

Ønsker du digital utgave av Ren Mat? Skriv en merknad om dette i kommentarfeltet ved innmelding.

Type abonnement:

Gaveabonnement

Vil du glede noen med et gaveabonnement på Ren Mat? Vi sender mottager et blad med gavekort. Send en e-post til abonnement@renmat.no med abonnementstype, navn, adresse, telefon og e-post til den som skal motta gaven. Du må også oppgi hvem du er som skal betale, med adresse og gjerne et mobilnummer.

NB! Ønsker du å overrekke gaven personlig må du skrive det i e-posten så vi kan sende blad og gavekort til deg i stedet.

I dette nummeret

Honningbier

Bier og andre pollinatorer er våre venner – og våre livreddere. I høstens utgave tar vi et dypdykk i bisamfunn – perfekte, men også truede. I tillegg kan lese om hvorfor det trengs en dugnad for sauen, vårt viktigste husdyr historisk og kanskje fremover? Bli også med inn i jordas univers, til et økologisk ysteri i Lofoten, les portrettintervju med Maja Lunde og finn deilige oppskrifter med høstens råvarer.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat Nr33 Forside